CAD / CAM / FEM software
For den professionelle bruger
Overkommelige priser

Forhandler i Danmark: Amstrup Engineering
ZW3D CAD: Nye avancerede Sheet metal feature
Extrude flange
Det er let og hurtigt at designe specialprofiler i ZW3D. Åbne skitser kan ekstruderes i enten en retning, to retninger, eller symmetrisk til begge sider.  Ved snit gennem sheet metal parter med vinkel, kan man nu vælge om man vil lave et normalt cut (som vist på billedet) eller en skrå gennembrydning.
Loft sheet metal parter mellem to skitser. En meget nyttig feature ved overgange fra rund til firkantet for eksempel. Ved symmetri kan man derefter spejle en part i Assembly.
Sheet metal forming og analyseværktøj
Weldment Design
Konstruer ramme konstruktioner på rekordtid med weldment design
Sheet metal med mange huller
Hvis du har brug for at lave mange huller i dine sheet metal parter. Det er muligt med ZW3D
Direkte import formater
Geometri Healing
Direct Edit værktøjer
ZW3D har udviklet direct edit værktøjer, som gør det muligt at redigere importerede 3D design, der mangler historien for redigering. Med direct edit værktøjer, er det let og hurtigt at lave nødvendige ændringer på importerede 3D modeller.
Loftede Sheet metal parter
Interoperabilitet
Import af neutrale formater
ZW3D har avancerede healing funktioner for analyse og udbedring af fejl på importeret CAD geometri.  Med ZW3Ds healings værktøjer, er det enkelt og hurtig at reparere fejl som åbne kanter, overlappende face, sammenfaldende loops, som kan forekomme i importerede filer. Tusindvis af sådanne fejl kan hurtigt udbedres. Selv om ZW3D kan arbejde med modeller med fejl eller dårlig geometri, er det stadig vigtig at have værktøjer du kan udbedre fejl på importeret CAD data.
ZW3D importerer alle neutrale CAD formater, og kan direkte import af de fleste tredje parts CAD formater.
Importer filer fra andre CAD systemer, konverter til sheet metal og udfold.

ZW3D har meget powerfulle værktøjer til at konvertere importerede filer fra andre CAD systemer og udfolde for laserskæring og bukning.
Assembly Design
ZW3D har avancerede værktøjer til at bygge store og komplekse parter og assembly.  Der findes avancerede værktøjer til indsætning af komponenter, fastlåsning i assembly og definere gear eller lineære bevægelser.  Du kan indsætte standard komponenter fra part bibliotek, eller oprette dine egne komponenter og gemme i part biblioteket.